Het jaarlijkse relatiemagazine Veecommunicatie ligt weer op de mat bij duizenden lezers.

Fokkerij-organisatie Veecom laat ieder jaar het papieren relatiemagazine Veecommunicatie maken met informatie over stieren, prestaties van dochters van de stieren en reportages over melkveehouders. De bijgevoegde Stierenkaart laat zeer gedetailleerd de prestaties van de diverse fokstieren en jonge stieren zien.

Extra communicatiemoment in de omni-channel strategie

Veecom kiest bewust voor een papieren relatiemagazine om een extra communicatiemoment te creëren in de omni-channel communicatiestrategie. Alle informatie is ook op de website van Veecom te bekijken, maar dat alleen is niet voldoende. Naast de website en het papieren magazine is Veecom ook actief met campagnes op Facebook.

Het magazine is een dubbelzijdige 3slag A4 en wordt verspreid in combinatie met het vakblad Melkvee van uitgever Agrio. Zo verhogen we de attentiewaarde en weten we de doelgroep uitstekend te bereiken. Ik verzorg de opmaak en eindredactie van het magazine. Overigens maakte ik ook de website van Veecom en verzorg ik divers communicatiemateriaal voor deze opdrachtgever.

Een kant van het 3slag A4 magazine (boven) en de stierenkaart